FAQ over Villa Elefante

Hieronder hopen we op de meeste vragen welke er spelen antwoord te geven. Als het er niet bij staat horen we dat graag en kunnen we ook alle andere vragen beatwoorden. Klik op de vraag zodat het antwoord verschijnt!

Waarom staan er geen prijzen op de website?

De prijs is niet alleen afhankelijk van de periode maar ook de grote van de groep. Een gezin met twee kinderen krijgt namelijk bij ons wat korting tov drie volwassen stellen die erin willen. Daarnaast zijn er voor lange verhuur en vrienden speciale prijs afspraken te maken.

Is het te vertrouwen om zo te boeken?

Voordat we mensen in het huis laten willen wij graag langskomen om kennis te maken. Dit kan voor de huurder prettig zijn maar is zeker voor ons ook fijn. Zo leer je elkaar wat beter kennen voordat je het mooie vakantiehuis open stelt voor anderen.

Hoe ver is het strand?

De zee is op 200 meter afstand, via een pad dat langs de rotsen naar beneden loopt is dit te bereiken. Hier kan er op de rosten gelegen worden en is het mogelijk om te zwemmen en te snorkelen. Op een kilometer van het huis is een klein rustig zandstrand. Het grote strand van El Campello ligt op 10 minuten rijden met de auto.

Is het ver lopen voor vers brood?

Aan de overkant van de straat is een viersterren hotel met een klein winkeltje waar elke dag, de hele dag door, vers brood wordt gebakken.

Waar kan ik boodschappen doen?

Aan de overkant van de straat is een viersterren hotel met een klein winkeltje waar de dagelijkse dingen gekocht kunnen worden, de prijs is wel iets hoger als in de grotere supermarkten. In El Campello op 6 kilometer afstand liggen grote supermarkten zoals Carrefour, Mercadone en de Lidl.

Kan de auto makkelijk geparkeerd worden?

Op straat staan meerdere auto's geparkeerd, echter bij de villa zijn twee opritten waar elk een auto kunnen staan, dus er is altijd plek bij het huis.

Kunnen we in het huis overwinteren en meerdere maanden huren?

Natuurlijk is dat geen enkel probleem. Beter gezegd kunnen we voor de verhuur van meer dan een maand ook een speciale actieprijs maken, echter willen we dan wel graag weten wie er voor die lange tijd in ons huis verblijft. Een keer kennismaken voordat we het verhuren stellen we dan wel op prijs

Is er een internet verbinding (WIFI) in de woning??

Er is in de woonkamer een 6MB-WiFi verbinding welke een redelijk goed bereik heeft. Hierdoor kan je op het terras en rond het zwembad redelijk internetten. Echter door de dikke muren van het huis kan dit op sommige plekken een zwak signaal geven.