Routebeschrijving

De villa is goed bereikbaar. Wat het openbaar vervoer betreft. Elk uur vertrekt er een busje naar El Campello en v.v. De bushalte is op 100m afstand gelegen van de woning. Daarnaast is er in de wijk een tramverbinding met El Campello, Alicante en Benidorm/Altea.

Vanuit Nederland (Valencia)

Neem op de AP7 snelweg richting het zuiden de afslag 676 richting El Campello. Volg daarna de N-332 richting Villajoyosa. Na ongeveer 10 kilometer (na het tunneltje) is er een afslag met borden richting Pueblo Acantilado Suites. Volg deze borden en het huis bevindt zich tegenover het hotel.

Vanuit Vliegveld van Alicante (Murcia en El Altet Airport)

Volgend op de snelweg A70, neem de tweede afslag na een lange tunnel ter hoogte van San Juan in de richting van El Campello (Exit 34 of 67B). Blijf ook na El Campello volgen op de N-332 naar Villajoyosa. Na ongeveer 10 kilometer (na het tunneltje) is er een afslag met borden richting Pueblo Acantilado Suites. Volg deze borden en het huis bevindt zich tegenover het hotel.

Kaart met daarop de Villa

Villa Elefante ligt in de wijk Cala D’Or van El Campello. Een typisch Spaans dorp precies tussen Alicante en Benidorm in.