"Villa Elefante"

Een smaakvol – modern - ingerichte villa in El Campello tussen Benidorm en Alicante. Op circa 20 kilometer verwijderd van de luchthaven van Alicante ligt onze villa op een rots pal aan zee met vergezichten naar de zee en naar de bergen.

Een prachtige pittoreske villa op circa 200 meter van de Middellandse zee. De privé gelegen tuin met een niervormige zwembad heeft diverse terrasplekken rondom de woning. Op het grote zeeterras met loungeset en het dakterras kun je tot in de late uurtjes genieten van zee en bergzicht met een prachtige panoramisch vergezicht.

Voor maximaal zes personen is dit een ideaal huis om zowel in de zomer als in de andere delen van het jaar te genieten van het heerlijke klimaat aan de Costa Blanca in Spanje.

Woonwijk Cala D'or in El Campello

Onze villa ligt in Cale d'Or, een rustige woonwijk in El Campello, omgeven door mooie kapitale villa's van zowel Spanjaarden, Nederlanders, Zwitsers, Duitsers als Fransen. Kortom een Europese wijk met voorzieningen naast de deur of op korte afstand in El Campello. Gelegen aan de Spaanse Costa Blanca met een perfect klimaat (gemiddeld 300 dagen zon per jaar) is het uitgeroepen door de World Health Organization tot het gebied met het gezondste leefklimaat van Europa.

Op slechts 50 meter ligt het sprookjesachtige dorpje van het hotel Pueblo Acantilado Suites (4-sterren met kuuroord) met pittoreske huisjes en een winkeltje (dagelijks vers brood), restaurants, ontmoetingscentrum, bar en een tennis(padel) baan. Via een verhard weggetje kom je bij de Middellandse Zee met prachtige vergezichten over kust en zee richting Benidorm en Alicante, om vervolgens beneden bij de zee een robuuste rotsplateau/strand aan te treffen. Geheel privé met een ongekende rust. Voor liefhebbers kan er volop gesnorkeld en gezwommen worden.

Op een kleine kilometer afstand is een authentiek haventje met bewaakt klein zandstrand en terrasjes voor wat verkoeling en waar veel vertier is voor gezinnen met (jonge) kinderen.

De andere kant op is er in het centrum van El Campello een uitgestrekt zandstrand met een lange boulevard met vele restaurants en terrassen. Nog iets verder naar het zuiden kom je op de witte zandstranden van San Juan welke de kustlijn van 12 kilometer tussen El Campello en Alicante vormt.